bg en

Бизнес партньори

Предлагаме ви възможност да се обвържете със значими екологични и социално отговорни каузи, заедно с нас - организация с безупречна репутация. Дейността ни е постоянна, което позволява на компанията ви да преследва своите дългосрочни стратегически цели. Ако сте бизнес, с който споделяме общо разбиране за социална отговорност и начините за нейното осъществяване - готови сме с радост да си сътрудничим.
Природа в кутия

Подкрепете нашето социално предприятие

“ПРИРОДА В КУТИЯ” е социалното предприятие на Българска фондация Биоразнообразие, чрез което работим за опазването на българската природа и подпомагаме честния поминък на малките фермери да произвеждат чиста храна от ценни природни територии.

Фермерските продукти в кутията са атрактивни, не могат да бъдат намерени на пазара и са с истинска гурме стойност. Всеки продукт има красиво оформен етикет, който разказва историята му и прави „Кутията“ много личен и топъл подарък.

Част от малките производители, които можете да откриете в „Природа в кутия“ са:
  • „Мед Дар“ Червенкови, които добиват своя мед в Натура 2000 зоните „Средна гора“, „Централен Балкан“ и  „Странджа“;
  • „Мисто“ ЕООД - произвеждат сладка, сокове, конфитюри и лютеници от собствени градини в Натура 2000 зона „Бесапарски ридове“;
  • Градина „Традиция“ Бургас, от които получаваме сладка, чай, подправки от Натура 2000 зоните „Странджа“ и „Западни Родопи“;
  • Ферма „Под Балкана“ – млечни и местни продукти от Натура 2000 зона „Централен Балкан“;
  • Черноморски солници АД, единствените солници в България, които добиват морска сол от Натура 2000 зоната „Атанасовско езеро“;

Нашите „Природа в кутия“ са различни видове – сладка, солена, „българска“, коледна, мартенска, ароматна, любовна и др. Но сме отворени за намиране на индивидуално решение, за всеки, който иска да подари и да зарадва свои приятели / колеги с необикновен подарък с кауза.
 

Може да ни подкрепите по различни начини:

  • Чрез корпоративно дарение за Фонд Биоразнообразие или кауза по ваш избор.
  • Маркетинг, свързан с кауза. Маркетинговите програми от този тип ще позволят на вашите клиенти да подкрепят кауза чрез закупуването на определен продукт или услуга. Това е ефективен начин да добавите стойност към продукт или марка и да осигурите публичност за политиките относно социалната отговорност на вашата компания.
  • Дарения по ведомост. Компанията може да инициира набиране на средства от служителите, като след това удвои събраната сума.
  • Вашата компания може да посочи Българска фондация Биоразнообразие като бенефициент на свои фондонабирателни кампании или да спонсорирате събития, организирани от нас.

Вярваме, че начините за партньорства между нас са многообразни и ако имате конкретна идея или желаете да получите документ за направено дарение и да се възползвате от данъчни облекчения - свържете се с нас: bbf@biodiversity.bg