bg en

Уики обича Земята – истории отвъд кадрите!

Wiki
30.05.2017
Ако обичате да снимате, да обикаляте, да търсите, да показвате своята гледна точка и чрез вас други да учат повече за природата и света – това е лекцията за вас!
 
За трета поредна година в българската версия на „Уикипедия“ организира конкурсът за фотография на защитените територии „Уики обича Земята“! В Сряда (31. 05), от 18:30 ч. в зала 163, в Биологическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски – ще ви разкажем за българските успехи в конкурса, за международното признание на няколко български фотографии, за първата българска уикипедианска марка.

Как всеки запален фотограф или фотофен би могъл да участва и да помогне освен за обогатяването на енциклопедията и това тя да стане по-качествен източник на информация, така и да помогнат за повишаването на чувствителността на обществото към въпроса за опазването на околната среда и природното ни наследство – за това ще ви разкажем тази седмица!

Темата: „Уики обича Земята“ – истории отвъд кадрите!

Лектори: – Вася Атанасова и Спасимир Пилев – Уикипедия България

Курсът се подпомага чрез Проект „За Балкана и хората” финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.