bg en

УЗАНА ДЕН - Да се срещнем в Балкана!

Узана
03.08.2016
Българска фондация "Биоразнообразие" и Община Габрово в лицето на Детска природна академия "Узана" ви канят да споделим малко време сред омайната природа на Узана! На 6 август 2016 (събота) от 10 до 17 ч. Пред, във и около Посетителски информационен център (Детска природна академия), както и пространството около хижа „Горски дом” 
 
Ще има изследователски приключения и игри за семейства, еко-творчески работилници, спортни активности, пространство за споделяне на идеи и визии за природата. 
 
Ела с колелото, пеш или сподели пътуване. Донеси си скейтборда, лентата за ходене, а защо не и еспадрилите. Вземи си китарата, любимата книжка, бележника за рисуване, шалтето или хамака. Подготви се за малко ходене със здрави обувки и раничка или пък за много "бръмчене" в базовия лагер на работилниците. И не забравяй да си нагласиш нещо вкусно за хапване! 
 
Ако пък имаш семейство и деца - включи се и в изследователските приключения за семейства с Академия Узана! 
 
Няма вход - само желание да си изкараш малко по-свежо времето в този съботен ден! 

ТРАНСПОРТ 
* Редовната автобусна линия - в 9:00 ч. от Автогара-Габрово и в 16:00 ч. от Узана. Има и възможност за уреждане на допълнителен автобус при заявка поне 3 дни преди събитието. 
* Споделено пътуване 
* С колела:) 

КАКВО ВИ ОЧАКВА? 
* Семейни изследователски приключения и игри 
* Спортни активности за всички 
* ПриродоТворчески работилници 
* Място за среща със зеленомислещи хора и организации 

Вход свободен!