bg en

Туристическа агенция "Габи Тур"

ТрансРодопи
Габи Тур е туристическа агенция, която организира приключения в Източни Родопи от 2005 г насам. Тя е специализирани основно в културно-исторически и познавателни екскурзии, екотурове, програми за планинско колоездене и каякинг в реките и язовирите на Източни Родопи. Организира и винени турове в Родопите с възможност за дегустации.

Провеждат зелени училища и приключенски лагери – такива, които „наистина докосват децата ви до невероятната енергия на природата и ги карат да преоткриват себе си.“ Габи тур прави и фотографски пленери – по време на фестивали, на възстановки на местни традиции и обичаи, за снимане на животни и редки цветя, ландшафтна фотография, автентична архитектура и др.

Те са част от туристическата мрежа на „Новото тракийско злато“, заедно с които разработват Трансродопския веломаршрут, създават туристически пътеводители и карти на района. Фирмата е номинирана за Велопоход Трансродопи, както и за тяхното участие в акции за почистване на околната среда, в проекти за възстановяване на животински видове, както и в природозащитни инициативи, включително в сезонни преброявания на птиците в района, в изследвания състоянието на популациите и други.
 
Повече информация:
Сайт на Габи Тур