bg en

Свободни места в обучение за финансиране на природозащитни дейности

търсят се
21.11.2019
​Остават пет свободни места в обучението за финансиране на защитените територии в България и тенденциите в приоритетите за околна среда през следващия програмен период. То ще се състои в София на 30 ноември и 1 декември 2019 г. Лектори ще бъдат Тома Белев (Асоциация на парковете в България), Нада Тошева (организационно развитие и фъндрейзинг), Елица Бараков (изп. директор на Фондация BCause) и Таня Георгиева-Шнел (сертифициран обучител към CCNet (Conservation Coaches Network). 

Програмата включва теми, свързани с финансирането на защитените територии в България, наличните финансиращи програми за страната, тенденциите в приоритетите за околна среда през следващия програмен период. Ще бъдат обсъдени формите на дарителство и как да се организира успешна дарителска кампания и практическо обучение по планиране и разработване на консервационен проект.

Все още в обучението могат да се включат петима студенти или млади професионалисти. Ако желаете да участвате, моля свържете се с нас на е-мейл: jordanka@biodiversity.bg  до 25 ноември включително.

Подробна програма може да видите тук: https://drive.google.com/file/d/1hwBDa6BV0Bhso8SU7fjNPLh8IJvS3QNU/view?usp=sharing 

Обучението е част от интензивната обучителна програма "Бъдещи природозащитници", организирана от Българска фондация Биоразнообразие и Асоциация на парковете в България с подкрепата на програма Еразъм + на Европейската комисия по направление К2 Стратегически Партньорства, съгласно договор № 2018-1-BG01-KA203-047962.