bg en

Приключи набирането на кандидатури за доброволчески стажове към „Участие за природа“

ЕЕА
12.01.2015
Приключи набирането на кандидатури за доброволчески стажове към проекта „Участие за природа“, който се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.. 33 ентусиазирани млади хора максимално ще затруднят избора на комисията от БФБ, която ще трябва да избере най-добрите и най-мотивираните за обявените шест позиции – биолог, доброволец застъпнически дейности, технически помощник на координатор на проекта, журналист, доброволец поддръжка на сайт и преводач.
Вдъхновени сме от толкова много прекрасни, млади, надъхани и кадърни специалисти, които обичат природата и желаят да подпомогнат нейната защита. Най-много кандидатури получихме за позицията „биолог“, а за съжаление най-малко - за позицията „журналист“.
Избраните кандидати ще бъдат информирани по имейл, а имената им ще бъдат обявени на сайта ни и на Фейсбук профила ни до края на януари, когато се очаква и да започнат работа при нас. Българска Фондация Биоразнообразие благодари на всички, които изпратиха своите мотивационни писма с желание да се присъединят към екипа на проекта и дейностите му.
 
Повече за отделните позиции може да видите тук: http://bbf.biodiversity.bg/bg/BFB-dava-shans-za-dobrovolchestvo-v-ramkite-na-proekta-Uchastie-za-priroda-.p1202-y2014