bg en

Премиера на второто издание на пътводителя: „Ком-Емине. Пътеводител по билото на Стара планина.“

kom
13.06.2016
На 15. 06 (сряда), от 18:30 ч., в зала 163, в Биологическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се разходим из новото, второ и подбрено издание на пътеводителя „Ком-Емине“, ще си поговорим за маршрута и за новините през 2016 г.

Ще ви запознаем как можете да се включите в ремонта на заслоните из Стара планина и други интересни дейности, в които бихте могли да вземете участие. Лятото идва и с него напират и мечтите за минаване на легендарния маршрут, така че това е чудесна възможност да се мотивираме и да действаме!

Темата: Премиера на второто издание на пътводителя: „Ком-Емине. Пътеводител по билото на Стара планина.“

Повече информация за нашия лектор: Живко Момчев е планински и велосипеден водач. Участник в множество природозащитни акции и проекти. Образованието си получава в БФ и ЛТУ. През 2015 г. издава първия съвременен пътеводител за легендарния планински маршрут Ком-Емине. След това инициира кампанията Туристически паспорт Ком-Емине и възстановяването на няколко туристически заслона в Източна Стара планина.
 
Курсът се подпомага чрез Проект „За Балкана и хората” финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.