bg en

Покана за участие във форум "Да съчетаеш любовта към природата с професията - възможно е!"

pokana
12.10.2020
Асоциация на парковете в България и Българска фондация Биоразнообразие канят представители на бизнес, организации, институции, ангажирани с кампании за опазване на природата да се включат като участници във форума “Да съчетаеш любовта към природата с професията - възможно е!“, посветен на възможностите за професионално развитие в областта на опазване на околната среда на младите бъдещи специалисти. Форумът ще се проведе на 17 октомври 2020 г. на площада пред Община Драгоман.
 
Събитието е организирано по проект „Бъдещи природозащитници - Свързване на управлението на европейския природен капитал с теренното изследване“, финансиран по програма „Еразъм +“ на Европейската комисия по направление К2 Стратегически партньорства и има за цел да покаже на младите специалисти богатата палитра на дейностите за опазване на околна среда и корпоративна социална отговорност в сферата на бизнеса, неправителствените организации и държавните институции.
 
Като участници във Форума вие ще имате възможност да представите своята компания (организация), кампании, производство и услуги, подпомагащи опазването на природата със собствен щанд. Ще се запознаете и със студенти и докторанти, успешно преминали Програмата за професионално развитие за студенти „Бъдещи природозащитници“, организирана по проекта.
 
Форумът е част от съпътстващата програма на „Байк и Рън за Чепън 2020” – Адреналин с кауза, което тази година е посветено и на благородната кауза да събере средства за възстановяване на част от инфраструктурата на Драгоманско блато, пострадала при предполагаемо нарочно предизвикания пожар на 22 януари. Байк и Рън за Чепън - най-усмихнатото състезание по планинско колоездене и бягане се провежда за девети път и традиционно привлича сериозен медиен и обществен интерес от национални и регионални медии. Медийни партньори на събитието са: 360Mag.bg, Dnevnik.bg, Sportal.bg, Actualno.com, Sportlive.bg, Offnews.bg, Cross.bg, Peika.bg, ForTheNature.org, Balkanec.bg, Espressonews, БНР, Радио Z-Rock, радио FM+, radio Новините сега
 
Ще сме много благодарни, ако Вие заявите своето желание за партньорство и участие до 15.10.2020 г. на Елеонора Йосифова – eleonora.i.yosifova@gmail.com, 0897 033 860.
 
Надяваме се на Вашето присъствие. Нека заедно покажем на младите хора, че имат професионално бъдеще в България да реализират своите знания, умения и желание да опазват природата!
 
Повече за проекта „Бъдещи природозащитници“
Повече за студентска програма „Бъдещи природозащитници“
Програма на Байк и Рън за Чепън - https://www.facebook.com/events/1029369787422419