bg en

Планински приключения за младежи на територията на Природен парк „Беласица“

14.08.2013
Наближава крайният срок за записване за участие в младежкия лагер „Природен парк „Беласица“ – място за уникално биоразнообразие и природолюбители“.
Готови ли сте за планински приключения в една от най-красивите и най-малко познати български планини?
Ако е така включете се в младежкия лагер „Природен парк „Беласица“ – място за уникално биоразнообразие и природолюбители“.
Хайде не остава много време за записване! Крайният срок за приемане на регистрационни форми е 10 септември 2013 г.
Лагерът е с продължителност 6 дена и ще се състои в периода 24 –29 септември 2013 г. Работен език на събитието ще бъде английски, а тук можете да намерите повече информация и регистрационна форма.
Станете част от събитието и ще научите повече за планината - нейната природа, културата и историята на района. Ще имате и възможност да участвате във второто издание на Фестивала на кестена, провеждан в с. Коларово в чест на беласишките кестенови гори.
Младежкият лагер „Природен парк „Беласица“ – място за уникално биоразнообразие и природолюбители“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

За повече информация:Владимир Милушев БФБ, тел. +359 898 700 961, e-mail: vladimir.milushev@biodiversity.bg
покана 211.55 KB () Свали
регистрационна форма 636 KB () Свали