bg en

Планински приключения за младежи на територията на Природен парк „Беласица“

15.07.2013
Готови ли сте за планински приключения в една от най-красивите и най-малко познати български планини? Ако е така включете се в младежкия лагер „Природен парк „Беласица“ – място за уникално биоразнообразие и природолюбители“.
Участниците в събитието ще научат повече за планината - нейната природа, културата и историята на района. Ще посетят забележителни туристически атракции и ще се запознаят с работата на Дирекция Природен парк „Беласица”. Ще имат и възможност и да се включат във второто издание на Фестивала на кестена, провеждан в с. Коларово.
Младежкият лагер е с продължителност 6 дена и ще се състои в периода 24 –29 септември 2013 г. Работен език на събитието ще бъде английски, а повече информация и регистрационна форма можете да намерите тук.
Младежкият лагер „Природен парк „Беласица“ – място за уникално биоразнообразие и природолюбители“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия.