bg en

Очакваме ви на Дни на предизвикателствата

360
22.11.2012
За 8-ми път от 27-29 ноември 2012 в Аулата на УАСГ ще се проведат “Дни на Предизвикателствата” - фестивал на екстремните спортове, приключенията, екологията и природосъобразния начин на живот. Основен участник в него е публиката, онази авантюристично настроена част на обществото ни, която цяла година е трупала подвизи и в края на ноември ги споделя в разкази, снимки и филми с всички останали.
БФБ ще представи Швейцарската програма "Свързване на природозащитата и устойчивото развитие на селските райони", в която е партньор, заедно с други 10 български и швейцарски организации. На специален щанд ще покажем различни материали и инициативи на партньорите, както и дейностите по 4 годишната програма, която ще се изпълнява основно в района на Западна и Централна Стара планина за да покажат, че местното развитие и опазването на природата могат да съжителстват безконфликтно и да допринасят за повишаване на качеството на живот в България.

В програмата на Дни на предизвикателствата са включени още прожекции на филми, дебати, изложби, представяне на оборудване за трекинг, снимки, клипове и презентации за екстремни спортове, пътувания, планинарство и приключения.
Скално катерене, боулдъринг, фрийрайд ски и сноуборд, еърборд, парапланер, спелеология, колоездене, алпинизъм, гмуркане, каяк в бързи води, алпийски експедиции, планински преходи и още много други.
*
Тази година благодарение сътрудничеството със Списание 360° (http://www.360mag.bg/) ще бъдат представени 160 страници голям формат, изпълнени с приключения и екстремни преживявания!
Повече информация и подробна програма: http://www.predizvikatelstva.com