bg en

НЕВЕРОЯТНАТА БЕЛАСИЦА Фотоконкурс

02.09.2013
На 1 септември 2013 г. стартира фотоконкурсът „Невероятната Беласица“. Основаната цел на конкурса е да бъдат избрани снимки, които представят красотата на планината Беласица, разположена на територията на три държави (България, Гърция и Македония).
Всеки може да включи, независимо дали е професионален фотограф или обикновен природолюбител. Единственото изискване е да притежава или направи снимки на Беласица или на района около планината.

Най-добрите 45 снимки ще бъдат използвани за създаването на пътуваща изложба, популяризираща Беласица като екотуристическа дестинация.

Снимки в конкурса се приемат в три основни категории: Природа, Хора и Култура в електронен формат на e-mail: vladimir.milushev@biodiversity.bg

Награди
Естествено, авторите на снимките, класирани на първите три места във всяка категория ще получат награди – удобни планински раници, книги, карти, тениски. Спечелите първо място във всяка категория ще получат и допълнителни награди изненада.

Важни дати
• Период за подаване на снимки: 1 септември – 30 октомври 2013 г.
• Обявяване на победителите: 15 ноември 2013 г.

Фотоконкурсът „Невероятната Беласица“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” – Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” – Македония и фондация Евронатур – Германия и е съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).

Тук можете да намерите повече информация, подробни инструкции за участие и форма за подаване на снимки.
покана 673.53 KB () Свали
форма 23 KB () Свали