bg en

Mеждународeн студентски обмен „Беласица – опазване на природата и устойчиво развитие“

беласица 1
02.10.2013
Наближава крайният срок за записване за участие в международният студентски обмен „Беласица – опазване на природата и устойчиво развитие“.
Готови ли сте да откриете Беласица, посещавайки три различни държави?

Ако е така включете се в студентския обмен и ще научите повече за планината, културата и историята на района. Събитието ще Ви предостави шанса да опознаете Беласица в България, Гърция и Македония. Ще имате възможност да научите повече както за природното богатство и възможностите за туризъм в района, така и за работа на администрациите на две защитени територии – Природен парк „Беласица“ (България) и Национален парк „Керкини“ (Гърция).

Хайде не остава много време за записване! Крайният срок за приемане на регистрационни форми е 15 октомври 2013 г.

Обменът е с продължителност 4 дена и ще се състои в периода 1-4 ноември 2013 г. Работен език на събитието ще бъде английски, а тук можете да намерите повече информация и регистрационна форма.

Студентският обмен „Беласица – опазване на природата и устойчиво развитие“ се организира в рамките на проект „Беласица отвъд граници”, изпълняван от Българска фондация Биоразнообразие в партньорство с Дирекция Природен парк „Беласица”, Национален парк „Езеро Керкини” - Гърция, Екологичното сдружение „Планетум” - Македония и фондация Евронатур – Германия и съфинансиран от Немската федерална фондация за околна среда (DBU).
Повече информация за събитието 186.54 KB () Свали
Регистрационна форма 634.5 KB () Свали