bg en

Лекция за БФБ на 22 май - Деня на биоразнообразието

гора
21.05.2013
Следващата лекция в курса "Опазване на биоразнообразието" на Българска фондация Биоразнообразие ще бъде на 22 май - Международния ден на биоразнообразието, бихме искали да използваме това интересно съвпадение и да ви представим нашата организация - фондация Биоразнообразие, която вече 20 години работи специално за опазването и популяризирането на биологичното разнообразие в България и Европа.

Заповядайте на 22.05 (сряда), 18:30 ч. в зала 163 на Биологическия факултет на Софийски университет ”Св. Климент Охридски”.

Темата е „БИОРАЗНООБРАЗИЕ или чудото, наречено ЖИВОТ".

Лектор ще бъде Румяна Иванова - изпълнителен директор на БФБ, но ще се включи и екипа на фондацията, който е наличен в София (Петко Цветков, Стефан Аврамов, Елица Иванова, Росен Василев, Дияна Костовска, Мартина Колева, Петя Шереметева, Петър Тодоров, Десислава Живкова, Йорданка Динева, Таня Шнел).

Заедно ще обявим началото на кампанията за събиране на номинации за Годишните награди за биоразнообразието.

И накрая на празник като на празник - ще завършим с бяло вино и ягоди!

Курсът се осъществява в рамките на проект „Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони”, финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.