bg en

Конкурс за тениски за Бургаските езера

Конкурс за тениски за Бургаските езера
04.04.2011
В рамките на проект "Живот за Бургаските езера" (в който БФБ е партньор на БДЗП) се организира национален конкурс за тениски, чрез които да покажем подкрепата си за опазване на влажните зони в България.
Не е нужно да сте професионалист, важно е да имате вдъхновение и да ни изпратите до 6 май - Гергьовден вашата оригинална идея, която да щамповаме върху тениска.
Вашите проекти трябва да бъдат представени като картинка (например jpg), а по-късно ще ни трябват и във формат за печат (.eps или.crd). За да улесним отпечатването им предпочитаме проектите да са едноцветни (бели) или максимум в два цвята.

Изпращайки проектите си на мейл mariana.valcheva@bspb.org, посочете име и фамилия, телефон за контакт и информация за това с какво се занимавате.
Предложенията ще бъдат оценявани по своята оригиналност и връзката им с бургаските езера и техните обитатели – птиците. Резултатите ще бъдат обявени на 13 май 2011 г.

Освен морално удовлетворение и принос в опазването на влажните зони, като част от българската природа, участникът или участниците в конкурса с най-добро предложение/я ще получат тениска със своята щампа и стимулиращи награди - Албум със снимки „Птиците на Тайван” и къщичка за птици.