bg en

Коледен пазар в музея

постер
12.12.2010
Две от залите на музея – зала Риби (2 етаж) и зала Насекоми (4 етаж) – ще бъдат оборудвани с проекционни апарати и места за публиката (около 25 седящи). В тях учени-зоолози и представители на природозащитни организации ще изнесат повече от 20 лекции, включващи интересни игри, трикове, демонстрации с живи животни, предназначени както за деца, така и за възрастни.

Учените от музея ще ви срещнат "очи в очи" с обектите на своите изследвания, ще разкрият тайните на водата, на изчезналите животни, на чудния свят в пещерите и на животните-нашественици. Ако искате да научите трикове за фотографиране в природата или да се срещнете с животни-актьори, да надникнете в "кухнята" на пра-пра-пра-баба си или да разберете кои са неподозираните ви съседи, заповядайте в музея и станете откривател.

Началните часове са 11.00 и 14.00, но при заявен интерес могат да се изнесат избрани от вас лекции в удобен за вас и лекторите ден и час. За предварителни заявки, моля свържете се с административния секретар на музея, г-жа Силвия Тошева на тел. 02/ 988 28 94, е-mail: contact@nmnhs.com.

По време на Коледния пазар ще имате възможност да закупите разнообразни екологични детски играчки, книги, сувенири и биопродукти.

Оттук може да изтеглите пълната ПРОГРАМА на образователните и развлекателни дейности, а на интернет-страницата на музея (www.nmnhs.com) тя ще бъде актуализирана ежедневно.

Вход за възрастни: 4 лв., деца до 6 г. – 1 лв., ученици, студенти и пенсионери – 2 лв.

Организира се с партньорството на: Българска фондация биоразнообразие, Българско дружество за защита на птиците, Издателство ФЮТ, “Ориджин Трейд” ЕООД, Регионален екологичен център за Централна и Източна Европа, СДП „Балкани”, Little Owl, National Geographic, Slow Food, WWF Дунавско-карпатска програма.