bg en

Емоционална вечер в Биологическия факултет

10 godini
23.10.2015
Курсът „Опазване на Биоразнообразие“ на Българска фондация Биоразнообразие навърши 10 години. При препълнена зала в Биологическия факултет си спомнихме за миналото, ревизирахме настоящето и събирахме идеи за бъдещето.

През годините курсът е променил съдбите на не малко студенти (вече експерти в областите си) и личните истории на хората в публиката показват, че тези лекции са място, където виждаш, че мечтите, колкото и да са откачени могат да станат реалност, защото хората, които презентират са точно такива мечтатели, които са се борили до край и са успели да запазят духа и заряда в това което правят. Чухме и историите на хората, които са и които в момента организират лекциите и как са станали част от екипа на фондация Биоразнообразие.

Нашите лектори, които са неотменна част от този курс и които винаги безвъзмездно са се включвали, представяйки своя опит и знания, също споделиха интересни истории, свързани с курса – от намиране на съмишленици, които да бъдат част от техния екип до откриването на нов вид, който променя картата на Натура 2000. :)

Отдолу може да видите презентацията на Елица Иванова, която беше представна в празничната вечер.

Благодарим на Спас Узунов за чудесните снимки.
презентация Елица 3.68 MB () Свали