bg en

Една седмица Бизнес парк - София беше завладян от зелените идеи

Една седмица Бизнес парк - София беше завладян от зелените идеи
17.12.2008
От 8 до 12 декември 2008 г. изложителите представиха невероятна гама от продукти – от сертифицирани биохрани и козметика, през традиционни български храни и занаяти, до дамски чанти от използвани билбордове и живи коледни елхички.
Освен различните щандове със стоки, събитието включваше и презентации за биопроизводство, сертификация, социална отговорност, екология и здраве.
Всеки ден по обяд Ути Бъчваров и негови колеги демонстрираха разнообразно биологично меню и приготвиха за гостите на базара биоскара с подходящо допълнение от биобира и греяно биовино.

На щанда на Българска фондация “Биоразнообразие”, Коалиция „За да остане природа в България” всеки ден представяше различна програма и продукти - платнени торбички и тениски в подкрепа на природозащитните кампании, живи елхи, чипровски килими, участие в подписки за защита на любими места като Рила и Витоша.
Любителите на българската природа имаха възможност да видят фотоизложбите „Земята отдолу” и „Рила – чиста и свята”, които съпътстваха събитието.

Био парка беше първата стъпка към популяризирането на полезните храни, отговорното поведение и нестандартните зелени идеи!