bg en

SaveGREEN ви кани на Туитър приключение!

туитър
09.11.2022
SaveGREEN създаде игра за Туитър "Измисли сам своята история". Чрез нея под формата на игра любителите на Туитър ще могат да научат  повече за екологичната свързаност и опазването на околната среда.

Предизвикателството е да изберат една от двете опции на всеки етап и да преминат успешно през различни изпитания, за да получат награда - сертификат от организаторите. 

Историите са 8 на брой и са свързани с пилотните зони по проекта в различните държави. Във всяка една пилотна зона играчите са в различна роля и ще изпълняват различна задача.

"Дали ще помогнете на ???? вълка да оцелее покрай магистрала "Струма" ????????????, или на сърничка да премине през мост, за да се срещне с подходящия си партньор ????, или ще влезете в ролята на изследовател, решавате вие! Но бъдете отговорни и внимателни, защото вашите решения ще определят съдбата на животните!" - призовават организаторите на играта. 

Всички истории могат да бъдат намерени на следните линкове:
????https://twitter.com/CEEwebEurope/status/1571808027111481344

????https://twitter.com/CEEwebEurope/status/1571808691623534594


Проектът SaveGREEN е финансиран от Транснационална програма „Дунав“ 2014 – 2020 и засяга критичната тема за опазването на екологичните коридори в Карпатите и други планински вериги на Дунавския регион.

Повече за проекта и за асоциираните му партньори можете да научите повече от официалния уебсайт на SaveGREEN www.interreg-danube.eu/savegreen, от страницата на БФБ, както и ако следвате #SaveGREEN в социалните медии