bg en

„Малкото е много“ – различният Коледен базар с кауза

базар
12.12.2022
Декември е. Един от най-противоречивите месеци – имаме много работа, но не ни се работи. Имаме много задачи, но нямаме време да ги отметнем. Имаме цял месец, но като че ли е на половина. На топа на всичко трябва и да умуваме свежи, забавни и интересни подаръци за приятели и близки. Е, тук е добрата новина.

Погрижили сме се да съберем на едно място пъстро разнообразие от хитроуни подаръци с кауза! Ето защо ви каним на Коледния базар „Малкото е много“, където ще откриете уникални изделия на български социални предприятия - част от общноста на www.darpazar.bg

Настолни игри, текстилни чанти, шапки и шалове, канчета, книги и образователни играчки, свещи и сапуни и какво ли още не. За всекиго по нещо. Закупувайки от тези дарове, ние заедно подкрепяме каузите и хората, посветени на това да създават добрини. Сред продуктите ще откриете такива, изработени от творци с различни възможности и всяка покупка помага на хора в затруднено положение, младежи, талантливи артисти с психичноздравни затруднения и много други.

Нека и тази Коледа пазаруваме с добавена стойност. Ще ви очакваме на 16 и 17 декември от 10:00 до 19:00 ч. на адрес ул. Христо Белчев 3 (партер) в новото споделено социално пространство на Български център за нестопаснко право, Българска фондация Биоразнообразие и Jamba.

Доведете приятели, донесете си голяма торба и нека отново пазарим с кауза и дарим сМисъл.

Ще ви очакваме. Повече ще научите във Facebook събитието.
 
На 17 декември 2022 г. (събота) екип на БФБ и на LIFE проект Лагуната на живота ще представи в рамките на Базара продуктите с кауза от Атанасовско езеро. Специална презентация на Дияна Костовска и Глория Маринова ще представи "Защо са важни продуктите с кауза?" като даде примери с различни артикули, свързани с лагуната.