bg en

Добре дошла да е 2024 - нека да е здрава, мирна и щастлива!

чнг
04.01.2024
Екипът на Българска фондация Биоразнообразие ви поздравява с новата 2024 година и ви желае здраве, мир и много щастие. Използваме възможността да ви благодарим за вашата подкрепа през изминалата година, за всички акции, в които се включихте, за даренията, които направихте, за сигналите, които ни изпратихте, за събитията, които посетихте.

2024 посветихме на живите пясъци и се надяваме заедно с вас да помогнем за опазване на дюните по нашето крайбрежие. Ще продължим да работим за опазването на Атанасовско езеро и ценните влажни зони в България, както и за овластяване на крайбрежните общности. Тази година ни очаква едно голямо приключение по Балканския Зелен пояс.Ще продължим работата си в Сакар, за да помогнем така нужната вода да стигне по-лесно до местните хора. 

Следете ни в социалните медии, пишете ни и се обаждайте, когато има нужда да се помогне за опазването на ценни природни територии, когато има нарушение на природозащитното законодатество или когато имате идея, която има нужда от подкрепа. 

Заедно сме силни и можем да се справим с предизвикателствата, които се появяват около нас.  

За повече подробности за кампанията за живите пясъци и за отминалата 2023 може да чуете интервюто на Радостина Ценова от БФБ с Петя Янакиева от БНР Бургас.