bg en

БФБ съдейства за доброволческа акция на Vivacom в Банкя

акция
06.10.2023
На 11 септември 2023 г. 44 доброволци от Лятната стажантска програма на Vivacom се включиха в традиционната доброволческа акция, която допринася за подобряване на заобикалящата ни среда. Акцията се проведе в партньорство с Българска Фондация Биоразнообразие и община Банкя.
Мотивираните стажанти допринесоха за реновирането и освежаванете на Амфитеатъра в парк "Ротонда", където боядисаха всички дървени пейки с площ 360 кв.м. Участниците се включиха и в почистваща акция на централен парк "Кестените", където изчистиха 750 кв.м. и го направиха по-приветлив за всички посетители. 

С подобни инициативи Vivacom насочва съзнанието на младите хора към социалната отговорност, която е базова насока на телекома. Като един от най-големите работодатели в България, Vivacom отчита своето значение за развитието на обществото и възможността и силата да го направи по-добро чрез доброволен труд.

Екипът на БФБ съдейства за организацията на акцията, свързването с Община Банкя и координацията между нуждите на компанията и обществените нужди. Надяваме се успешното ни партньорство с фирмата да продължи и занапред и да имаме възможност да включим екипът в нови доброволчески или дарителски акции.